Víťazky Talentu nemali jednoduché obdobie: Zdravotné problémy, operácia a strach o jednu z nich

Nakoniec však všetko dobre dopadlo.

Československo má talent 2016 už pozná svojho víťaza. Stali sa nimi mladučké baby z Kolárova, ktoré svoje šťastie vyskúšali už po druhýkrát. Keď sa minulý rok ukázali na kastingu a následne aj postúpili do živých prenosov, prišli im do toho Majstrovstvá sveta, ktoré nemohli vynechať. Tento rok to osud zariadil inak a túto súťaž cestujú zajtra, takže finále Talentu ešte stihli. 

Svoju radosť nevedeli ani popísať a úprimne sa z výhry tešili. Avšak, nemali to vôbec jednoduché. Opäť totižto hrozilo, že sa na finále nedostavia. Jednu z nich museli nečakane hospitalizovať a následne ju čakala aj operácia. Bolo to nečakané, rýchle, ale našťastie sa z toho dostala. Skupina Act 4 Slovakia prezradila, že nacvičiť takéto číslo, aké ukázali vo finále nie je vôbec jednoduché a vyžaduje to naozaj veľa trpezlivosti a času. No to sa im napokon vyplatilo a môžu si užívať víťazstvo a výhru šou Československo má talent.

Čo dievčatá spravia s výhrou a ako si ju vlastne rozdelia? A samozrejme nesmieme zabúdať, že im držíme palce na majstrovstvách!

Paulína Ištvancová

Paulína Ištvancová

Viac článkov od autora