Talent chat - Act 4Slovakia

Víťazky šiestej série Talentu boli online: Jeden prvok do choreografie nacvičujú aj rok!

Už tento týždeň nás budú reprezentovať na ďalších majstrovstvách sveta.

Ako si rozdelíte auto?
Vôbec sme nerozmýšľali nad výhrou. Povedali sme si, že ak to vyhráme, tak to potom budeme riešiť. Určite to nejako vyriešime a nepobijeme sa.

Alicka, boli ste úžasné, gratulujem vám. Vedela som, že vyhráte. A to, čo píšu neprajníci, ktorí závidia, si nevšímajte, boli ste šikovné.
Ďakujeme veľmi pekne, tešíme sa, že sa ti naše vystúpenie páčilo. Samozrejme, vieme, že každému sa páči niečo iné a sme vďačné našim fanúšikom, ktorí nám posielali svoje hlasy.

Boli ste Top.
Ďakujeme veľmi pekne.

Ako sa volá tá úžasná pesnička?
Two Steps From Hell – Victory

Boli ste suprové, klobúk dole...
Ďakujeme za uznanie.

Ahojte, ste veľmi zlaté. To, čo viete, je umenie. Rada by som sa opýtala, ako dlho túto krasojazdu robíte a ako často trénujete. Ďakujem
Dve sa tomu venujeme 15 rokov a dve 7 rokov. Väčšinou trénujeme štyrikrát do týždňa a počas sezóny pred majstrovstvami sveta päť až šesť krát.

Konečne vyhrali Slováci, v ČS má talent. Sú z Kolárova, kde sa v minulosti robili babety a bicykle. A kto je múdry, nech si skúsi na zadnom prejsť 7-8 metrov do kruhu.
Ďakujeme veľmi pekne.

Poznáte Sagana? Chceli by ste sa s nim stretnúť?
Poznáme ho, obdivujeme ho a sme jeho fanúšičky. Je to neuveriteľný športovec a je to náš vzor. Už sme sa s ním viackrát stretli na vyhodnotení, ale žiaľ, osobne sme sa s ním neporozprávali.

Okrem tohto vás čo ešte baví a čo vás živí?
Také typické babské veci a rady cestujeme. Dve z nás študujú a dve pracujeme.

Veľmi som vám držal palce, ste super. rad by som sa opýtal, čo by ste chceli ešte v pracovnom a  súkromnom živote dosiahnuť?
Teraz naším najväčším cieľom je umiestniť sa na stupni víťazov na majstrovstvách sveta v Nemecku, ktorých sa zúčastníme už tento piatok.

Aké máte plány s výhrou?
Nemali sme čas sa nad tým ešte zamyslieť, ale keď budeme mať trochu voľna, rady by sme si šli niekam oddýchnuť.

Aká je vaša obľúbená dovolenková destinácia? Preferujete hory alebo more?
Jednohlasne sa zhodneme na mori. Vysnívanú destináciu máme každá inú, napríklad Srí Lanka alebo Florencia.

Mysleli ste, že to celé vyhráte?
Nečakali sme, že vyhráme, ale asi ako každý, kto sa hlási do Talentu, sme v to tak trochu dúfali.

Chcela by som sa dievčat opýtať, či aj bicyklujú normálne – čiže horská a cestná cyklistika. Ďakujem, držala som vám palce, ste skvelé.
Nie, jedine sálová cyklistika. Ďakujeme pekne za podporu.

Tie vlajky boli waaaau. Vaše číslo bolo 100 percent najlepšie. Chcel by som sa len opýtať, aké boli ovácie. Už ste to predýchali? Idete teraz na nejaké majstrovstva? Prečo sa o tom veľa nevie? Že by sme nemali ešte vybudovanú tradíciu? Myslite, že to bude po tomto lepšie?

Ďakujeme pekne. Ešte sme to nestihli predýchať, sme stále v šoku. V stredu odchádzame na majstrovstvá sveta do Nemecka. Prihlásili sme sa do Talentu aj preto, aby sme tento šport zviditeľnili a dúfame, že ho po tomto budú ľudia trochu lepšie poznať.

To fakt sú z Kolárova? Gratulujem! 
Všetky štyri sme fakt z Kolárova a ďakujeme.

Čo bolo na celom talente najťažšie? Koľko vám trvala príprava. A ako dlho trvalo, kým ste sa naučili takto bicyklovať?
Posledné tri dni boli veľmi vyčerpávajúce a náročné. Absolvovali sme generálku, viaceré skúšky a nakrúcanie dokrútok. Od leta sme začali pracovať na vystúpení, intenzívnejšie od septembra. Dlhé roky – je to náročný šport, nacvičenie jedného prvku nám niekedy trvá aj rok. Stále skúšame, kým sa nám to nepodarí a výsledok prichádza nie po roku, ale po viacerých, piatich aj desiatich.

Kedy ideme na pivo?
My zajtra a ty sa môžeš pridať. :) 

Všetci mali svojho favoritaale dopriať treba každému, zaslúžená výhra.
Všetci vo finále boli úžasní, ale vyhrať to mohol len jeden. Ďakujeme za podporu a sme veľmi šťastné, že ste podporili práve nás.

František Kozmon

František Kozmon

Viac článkov od autora