Choroba aj starosti so zlodejmi: Finalisti Talentu majú sťaženú prípravu na veľký večer

Čo sa stalo?

Šiesta séria šou Česko Slovensko má talent vyvrcholí už dnes o 20:35 na TV JOJ. Čaká vás desať fantastických finalistov s desiatimi výnimočnými vystúpeniami. Aj tento rok bude finále bohaté, máme pre vás pripravených skvelých spevákov, hudobnú skupinu, tanečníkov, kúzelníka, silových akrobatov, artistov aj cyklistky. My sme pre vás zisťovali, čo konkrétne si pre vás naši finalisti chystajú. Niektorí mali čas na prípravu niekoľko mesiacov (konkrétne držitelia zlatých bzučiakov) a niektorí len týždeň (postupujúci z ostatného semifinále), no všetci si pre vás chystajú to najlepšie z toho, čo dokážu predviesť.

Niektorým však šťastena hádže nepríjemné polená pod nohy. Napríklad po členoch skupiny Hrdza koluje choroba, ktorá znepríjemňuje ich snahu nacvičovať a sťažuje im aj ostatné pracovné povinnosti: „Sme dosť unavení a chorí. Všetci tak trochu.“ Niektorí vychádzajú z choroby, sympatická speváčka s ňou ešte bojuje a iní čelia prvým príznakom. Aby to nestačilo, situáciu skomplikovala aj „drobná“ krádež: „Jeden náš člen, ktorý tu momentálne chýba, náš líder Slávo, dnes sa mu stala nepríjemnosť, pri otvorení auta sme zistili, že mu chýba navigácia a rádio. Je s policajtmi a riešia zápis.“ Dievčatá z Act 4 Slovakia sa chceli pripravovať už od leta, situáciu im skomplikovala operácia, ktorú musela podstúpiť jedna z nich.

Ďalší finalisti mali počas prípravy o trochu viac šťastia. „Pripravoval som sa dva dni. Nestihol som sa ani spamätať z cesty, cestoval som z Bratislavy a nazad do Bratislavy. Počúval som podklad piesne, bude iný a bude to pieseň Cítim, ktorú kedysi spieval aj Karol Duchoň, ale bude to prevzatá pieseň,“ hovorí Martin. On nebude jediný spevák na finále. „Budem spievať pesničku od Queen – Show Must Go On v takej zvláštnej verzii a pripravovala som sa tak, keďže som tupá z angličtiny, tak som poprosila kamaráta, nech ma nadrtí ten text,“ prezrádza s úsmevom Sima Gažíková.

Máte sa na čo tešiť, tak si nenechajte ujsť veľké finále šou Česko Slovensko má talent už dnes o 20:35 na TV JOJ!

František Kozmon

František Kozmon

Viac článkov od autora
Tagy: csmt talent